Header Ads

Junior Sisk Interview by Christian Lamitschka for Country Music News International Magazine & Radio Show

Junior Sisk Interview by Christian Lamitschka for Country Music News International Magazine & Radio Show

1.Lamitschka:  Music has many new fans throughout Europe who may be hearing about you for the first time. How would you describe yourself and the music you play to someone who has never seen or heard you?

Answer:  Traditional Bluegrass with Energy and Excitement!


2.Lamitschka:  What is your latest CD and how's it doing?

Answer:  Brand New Shade of Blue on Mountain Fever Records. Climbing the charts!


3.Lamitschka:  Your current single is being played by radio. What do you feel is special about this song that makes people want to hear it?

Answer:  Whiskey and the Guitar is a song I think a lot of musicians can relate to. Had my bouts with both!


4.Lamitschka:  You did a duet with Del McCoury. How did that happen to come about?

Answer:  I got to sing a few times with Del live. I ask him on stage would he sing one on my next CD and he said he would.



5.Lamitschka:  Who inspires you musically and how deep do your musical roots run?

Answer:  Deep! Stanley Brothers and The Johnson Mt Boys


6.Lamitschka:  Are you doing anything to take music beyond its current borders or are you happy where it is?

Answer:  Keeping Traditional Bluegrass in the forefront.



7.Lamitschka:  What drives you?

Answer:  Good solid Bluegrass music.


8.Lamitschka:  When you get time off, how do you like to relax?

Answer:  DEER HUNTING


9.Lamitschka:  Many European fans travel to the United States to attend the several of the music festivals for the opportunity to see so many of their favorite artists, bands and celebrities. Will you be participating and how will the fans be able to find you?

Answer: Go to my website and look at shows on juniorsisk.us and check out
Moutan Fever Records.


10.Lamitschka:  What can your fans expect to see when they see you in concert?

Answer:  Traditional Bluegrass music with feeling.




Christian Lamitschka ( Ch.Lamitschka@t-online.de ) for Country Music News International Magazine & Radio Show









No comments