Header Ads

Ronnie McDowell Interview by Christian Lamitschka for Country Music News International Magazine & Radio Show


Ronnie McDowell Interview by Christian Lamitschka for Country Music News International Magazine & Radio Show

1.      Lamitschka:  How was the last year for you? What were your highlights?

Answer:   2017 was a fabulous year...I had wonderful shows, I recorded some wonderful songs..and overall it was just a great year.


2.      Lamitschka:  What is your latest CD and how's it doing?

Answer:   Crazy Crush....and it's doing wonderful with all the fans who have purchased the CD and all seem to enjoy it. 


Lamitschka:  How did you choose the title for the CD?  Is there a story behind the name?

Answer:  Yes...everyone has had a first crush....and I did for all those people.



Lamitschka:  What drives you?

Answer:   Being creative and being a dreamer...I never stop dreaming. 


3.      Lamitschka:  What does it take to be a music icon?

Answer:  A music icon to me is Hank Williams, George Jones, Elvis Presley....and all you have to do is listen to them and it explains it all.



4.      Lamitschka:  What moments in your career stand out in your memory as highlights and achievements which you are proud of?

Answer:   Because if my first record...The King Is Gone...I was able to tell my momma she would never have to work again. And also the moment I met Conway Twitty....and all the songs I have written for heroes of mine.

  

5.      Lamitschka:  When you get time off, how do you like to relax?

Answer:   I love to paint and go to the movies. 




6.      Lamitschka:  What can your fans expect to see when they see you in concert?

Answer: 
  I want them to leave knowing they had a good time. I give 110% at every show for my fans.


7. Lamitschka:  Tell us about the fan club and how people can join it.

Answer: 
  ronniemcdowell.com/fan club

Lamitschka:  What's the best compliment a fan has ever given you?

Answer:   That I always treat all my fans the same...I love them all.


8.      Lamitschka:  What's your favorite song that you wish you could have recorded?

Answer:   I May Never Get To Heaven..by Conway Twitty



9.      Lamitschka:  Fans are always hungry for good road stories. Do you have one you can share with us (come on don’t be shy)?

Answer:  There was this one time in Detroit where the fans were trying to pull my pants off and I didn't wear underwear so my bus driver Tuggy grabbed me under my arms and got me on the bus and needless to say I've worn underwear ever since.



10.  Lamitschka:  Most careers don't last as long as yours.  What's given your career the staying power?

Answer:   Having fun and still loving what I do.

No comments